Jukka Jauho Oy rakentaman omakotitalon olohuone

Rakentamista avaimet käteen -periaatteella


neljän kivitalon uudiskohde pohjois-tapiolassa

Arkkitehdin suunnittelema neljän kivitalon muodostama tyylikäs uudiskohde rauhallisessa Pohjois-Tapiolassa. Olisiko tässä uusi kotisi?   

Terijoentie 7, 02130 Espoo

149,0 m²

6h+k+rt+khh/wc+vh+s+ph+wc/s+lämmin varasto


Laatu rakentamisen ja asumisen keskiössä

Kanssamme rakentaminen on aina turvallista ja taatusti laadukasta. Koko projektin ajan työmaata johtaa kokopäiväinen vastaava työnjohtaja. Kotiasi rakentavat ainoastaan kokeneet ja pitkään yhdessä toimineet rakennusalan ammattilaiset. Toimimme aliurakoitsijoiden sekä suunnittelijoiden kanssa kumppanuuspohjalta ja olemme valinneet tiimiimme parhaat osaajat.

Arkkitehtisuunnittelun lähtökohtana on ollut ajaton moderni funkkis. Sisätilat ovat muunneltavissa tarpeidesi mukaisiksi. Pintamateriaalien ja varusteiden osalta jo talojen vakiotaso on korkealuokkainen.

Vakiotasoon kuuluu mm.

  • Saunan kokolasinen seinä
  • Iki-kiuas Vertti Kivi design-kiuas
  • Unidrain-linjakaivot
  • Sadettajasuihkut
  • Seinä-wc-istuimet
  • Laadukas Ovitehdas Vihannon pääovi
  • Täysin lasitettu parveketila liukuovella
Vakuutu laadusta

Tutustu myös jo aiemmin valmistuneeseen omakotitalokohteeseemme, joka oli esillä Meidän Talo -lehdessä 10/2019.


LATAA LEHTIJUTTU

MODERNIA JA ENERGIATEHOKASTA ASUMISTA


Talojen energialuokka on A/2018. Lämmitysmuotona on maalämpö vesikiertoisella lattialämmityksellä. Asuinhuoneet on varustettu huonekohtaisilla termostaateilla. Maalämpöpumppu on mahdollista lisävarustaa viilennyskonvektorilla. Koneellinen ilmanvaihtokone on varustettu pyöriväkennoisella lämmöntalteenotolla (=korkea hyötysuhde). Kaikkiin asuinhuoneisiin on sijoitettu akkuvarmennetut palohälyttimet. Jokaisella talolla on oma vesiliittymä ja oma vesimittari. Samoin valokuituliittymä on talokohtainen, operaattorina ElisaSaunalahti Talokuitu.

Kiinteistö on jaettu hallinnanjakosopimuksella neljään määräalaan, josta tehdään erillinen kiinteistökauppa. Kokonaismyyntihinta jakautuu siis määräalasta muodostuvaan tonttiosuuteen sekä urakkasopimuksessa solmittuun urakkaosuuteen.


Terijoentie 7 pdf-esite


KOKONAISMYYNTIHINNAT

TALO A 

MYYTY

TALO B 

924 000 €

TALO C 

MYYTY

TALO D 

MYYTY