Jukka Jauho Oy rakentaman omakotitalon takaterassi

Rakentamista avaimet käteen -periaatteella

Rakennuspalvelut pääkaupunkiseudulla

Jukka Jauho Oy tarjoaa käyttöösi ammattitaitoiset remontti- ja rakennuspalvelut pääkaupunkiseudulla. Monipuolisen palveluvalikoiman ansiosta pystymme vastaamaan kaikkiin haasteisiin, aina korjausrakentamisesta kokonaisvaltaiseen talonrakentamiseen avaimet käteen -periaatteella.

Uusi koti tai autotalli avaimet käteen -periaatteella

Yrityksemme rakentaa talot, autotallit, ulkorakennukset sekä muut uudisrakennukset asiakkaan toiveiden mukaan, aina ammattitaitoisesti ja laadusta tinkimättä. Kaikissa rakennusvaiheissa on mukana tarvittavat asiantuntijat, olipa kyse sitten sähköjen vetämisestä tai putkitöistä. Panostamme korkeaan tasoon ja erinomaiseen työnjälkeen, jotta lopputuloksesta saadaan laadukas ja kestävä. Näin syntyy juuri sinulle ja perheellesi rakennettu muuttovalmis koti.

Nykyisen kunnostaminen

Korjausrakentamisen puolella toteutamme, niin pienet kuin isotkin saneeraustarpeet. Sisätiloissa saneeraamme ja remontoimme esimerkiksi huoneistot, keittiöt, kylpyhuoneet ja saunat.

Kun tarvitset ammattitaidolla ja kokemuksella toteutettavaa rakennuspalvelua pääkaupunkiseudulla, voit luottaa turvallisin mielin meidän osaamiseemme ja tietotaitoomme. Ota rohkeasti yhteyttä ja pyydä tarjous omalle rakennus- tai remonttiurakallesi!