Räätälöityjä koteja mittojen mukaan

Tahtoisitko tyylikkään, kaikin puolin tasokkaan talon?

Me uudisrakennamme pääkaupunkiseudulla


Yhtiömme Jukka Jauho Oy on erikoistunut uudisrakentamiseen Helsingissä, Espoossa ja muualla pääkaupunkiseudulla. Keskitymme perustajaurakoituun pientalotuotantoon, joka perustuu kumppanuuteen aliurakoitsijoiden ja suunnittelijoiden kanssa. Tiimimme koostuu vain kokeneista, pitkään yhdessä työskennelleistä ammattilaisista. 

Parhaillaan rakennamme Pohjois-Tapiolaan neljää upeaa kivitaloa, joista jokin voi hyvinkin täyttää talotoiveesi – katso uudiskohteemme, hurmaannu ja varaa omasi! Voit myös tiedustella tulevia projektejamme.

Muuttovalmis koti, jossa laatu näkyy ja tuntuu

Talot nousevat toimestamme avaimet käteen -palvelulla eli huolehdimme projektin läpiviennistä aina tontin pohjatöistä viimeisenkin lattialistan kiinnitykseen. Panostamme pintamateriaalien ja varusteiden korkeaan tasoon sekä erinomaiseen työnjälkeen varmistaakseemme asumiseen laadukkaan, kestävän kodin. Katso tästä tuotantoamme vuosien takaa.

Makusi merkitsee meille – juuri siksi rakennamme räätälöiden

Otamme uudisrakentamisessa aina huomioon toiveesi ja tarpeesi. Näin lopputuloksesta tulee juuri sinulle mieluisa talo, jonka pinnoissa ja varusteissa voit nähdä omia valintojasi. 

Kysy lisää, jos haluat lisää infoa kohteistamme! 

Ota yhteyttä »

TAHTOISITKO TYYLIKKÄÄN, KAIKIN PUOLIN TASOKKAAN TALON?

Ota yhteyttä