Nykyiset ja tulevat kohteemme

Kolmen kivitalon uudiskohde Oulunkylässä


Kohde sijaitsee vehreällä ja rauhallisella pientaloalueella Kantakyläntie 16:sta Oulunkylän monipuolisten palvelujen äärellä, lähellä kouluja sekä kattavien liikenneyhteyksien risteyskohdassa. Tontti avautuu kauniisti mäen päällä etelään ja länteen. Kodin välittömästä läheisyydestä avautuvat upeat ulkoilumaastot, kuten Patolan metsä, jossa nähtävillä viime vuosisadan alun linnoitusrakenteita ja polkuina toimivat kivetyt tykkitiet. Monien urheilumahdollisuuksien liikuntapuisto sekä Oulunkylän reunalla mutkitteleva Vantaanjoki kauniine rantoineen tarjoavat rajattomasti liikuntamahdollisuuksia ympäri vuoden.

Arkkitehtisuunnittelun lähtökohtana on ollut ajaton, moderni funkkis

Sisätilat ovat muunneltavissa asukkaan tarpeiden mukaisiksi. Pintamateriaalien ja varusteiden osalta jo talojen vakiotaso on korkealuokkainen. Lasitettuun parveketilaan olohuoneesta avautuva liukuovi luo hulppeat puitteet oleskeluun ja juhlaan.

Modernia ja energiatehokasta asumista

Talojen energialuokka on B/2018. Lämmitysmuotona vesi-ilmalämpöpumppu vesikiertoisella lattialämmityksellä. Asuinhuoneet ovat varustettu huonekohtaisilla termostaateilla. Koneellinen ilmanvaihtokone on varustettu pyöriväkennoisella lämmöntalteenotolla (=korkea hyötysuhde). Kaikkiin asuinhuoneisiin on sijoitettu akkuvarmennetut palohälyttimet. Jokaisella talolla on oma vesiliittymä = oma vesimittari. Samoin valokuituliittymä on talokohtainen, operaattorina ElisaSaunalahti Talokuitu.

Kantakyläntie 16 pdf-esite

 

Kokonaismyyntihinnat

Ota yhteyttä ja varaa omasi 

TAHTOISITKO TYYLIKKÄÄN, KAIKIN PUOLIN TASOKKAAN TALON?

Ota yhteyttä